Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012



                      ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ:




Αυτή την εποχή τα μαλλιά ταλαιπωρούνται περισσότερο από τον ήλιο, τη θάλασσα αλλά και το καθημερινό λούσιμο που συχνά φτάνει και τις δύο φορές την ημέρα. 

Όταν όμως ξέρεις τα μυστικά, τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την υγεία και τη λάμψη τους...


Εν αρχή είναι το σωστό λούσιμο: 
Ναι, και εδώ υπάρχουν κανόνες. Πρώτα βρέξε καλά τα μαλλιά με χλιαρό και ποτέ με καυτό νερό και κάνε ελαφρύ μασάζ με το σαμπουάν ξεκινώντας από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, προσέχοντας να μην τα τρίβεις μεταξύ τους, γιατί σπάνε και κάνουν ψαλίδα. 

Ξέπλυνε καλά με άφθονο χλιαρό νερό. Στράγγιξε και άπλωσε μια θρεπτική-ενυδατική μάσκα μαλλιών, ξεκινώντας από τις άκρες μέχρι λίγο πάνω από τη μέση του μήκους τους. 

Άφησε για 1 λεπτό και ξέπλυνε με άφθονο νερό για αρκετή ώρα, έτσι ώστε να κλείσουν τα λέπια από τις τρίχες και τα μαλλιά να φαίνονται λαμπερά και στιλπνά.

Για ενυδάτωση σε βάθος και μοναδική λάμψη, πριν το λούσιμο άπλωσε σε στεγνά μαλλιά λάδι ελιάς κι άφησε να δράσει για 30 λεπτά. Αν τα μαλλιά σου είναι λιπαρά άπλωσε λάδι μόνο στις άκρες.


Για μια βουτιά στην πισίνα: Σ’ αρέσει η πισίνα; Δώσε βάση στο μαλακτικό! Αμέσως μετά τη βουτιά στην πισίνα, τρέξεις για λούσιμο και χρησιμοποιήσεις μαλακτικό, τότε το χρώμα σου θα μείνει ανέπαφο.
Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν ειδικά σαμπουάν και μαλακτικά κατά του χλωρίου που θα βρεις στο εμπόριο και μπορούν να σου εξασφαλίσουν λαμπερό χρώμα!

Προστασία με το αντηλιακό μαλλιών: Ό
πως δεν θα έβγαινες στην παραλία χωρίς την αντηλιακή σου κρέμα, έτσι πρέπει να σκέφτεσαι και για τα μαλλιά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου