Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Στίγματα

                                                          ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ:


Μπορούμε εύκολα και με φυσικούς τρόπους εκτός από τους χημικούς να απαλλαχθούμε από τα μαύρα στίγματα.Αυγά:

Το ασπράδι του αυγού μπορεί να απομακρύνει τα μαύρα σημάδια χωρίς να βλάψει το δέρμα σας. Επαλείψετε ένα βαμβάκι για το πρόσωπο με τα ασπράδι ενός αυγού, και τοποθετήστε το στην μύτη σας. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει και μετά τραβήξτε το.                         Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δυο φορές την εβδομάδα μέχρι να φύγουν τα μαύρα στίγματα.

Ντομάτα:

Πριν πάτε για ύπνο απλώστε χυμό ντομάτας στην μύτη σας. Περιμένετε μέχρι να ενυδατωθεί ενώ λευκαίνει το δέρμα σας. Το επόμενο πρωί πλύνετε το πρόσωπο σας.     Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την μέθοδος κάθε βράδυ.                     

Λεμόνι:

Το λεμόνι ένας γνωστός τρόπος για να απαλλαχθείτε από τα μαύρα στίγματα. Ξεπλύνετε το πρόσωπο με ζεστό νερό για να ανοίξουν οι πόροι. Βρέξτε βαμβάκι προσώπου με χυμό λεμονιού και ζάχαρη. Τρίψτε με αυτό απαλά το πρόσωπο και την μύτη. Αυτό θα μαλακώσει τα νεκρά κύτταρα, τα βρόμικα και τα μαύρα στίγματα.

Αλάτι:

Ρίξτε λίγο αλάτι στο χέρι σας και τρίψτε απαλά την μύτη σας. Το αλάτι θα μαλακώσει και αναζωογονήσει το δέρμα.Απλώς πρέπει να είστε προσεκτικοί εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα.

Ρύζι:

Χρησιμοποιήστε μαγειρευμένο ρύζι για τρίψτε το πρόσωπο σας. Το κολλώδες ρύζι είναι ικανό να καθαρίσει τα βρώμικα και νεκρά κύτταρα. Το ρύζι έχει βιταμίνες που είναι χρήσιμα για το δέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου